• Mondhygiënist Rijnsburg

  Woont u in de omgeving van Rijnsburg en bent u op zoek naar een gespecialiseerde en vakbekwame mondhygiënist? IQlean staat bekend om zijn persoonlijk advies en aanpak. Tevens is IQlean;

  • Een specialistische kliniek
  • Staat mondhygiëne hoog in het vaandel
  • Zijn er geen wachttijden en is er op korte termijn plek
  • Gespecialiseerd in speciale behandelingen wanneer u bijvoorbeeld zwanger bent
   Eenvoudig te bereiken
  • U wilt toch ook een mooi en schoon gebit? Vul het contactformulier voor het maken van afspraak.

  DE MONDHYGIENISTEN

  U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen. Heeft u last van bijvoorbeeld ontstoken tandvlees, slechte adem, of zeer gevoelige tanden? De mondhygiënisten helpen u graag met het verzorgen van u gebit, zodat ook u uiteindelijk een mooi en gezond gebit krijgt.

  BIJZONDERE ZORG BIJ IQLEAN

  Heeft u bijzondere zorg nodig? IQlean biedt verscheidene behandelingen aan. Samen bekijken we welke behandeling bij u past en stellen we een behandelingsplan op.

  Heeft u angst voor de mondhygiënist? De mondhygiënisten van IQlean hebben ervaring met patiënten die in de loop der jaren een angst voor de mondhygiënist of tandarts hebben ontwikkeld. Wij nemen extra de tijd voor u, zodat u zonder angst geholpen kan worden aan uw mondproblemen.

  ONZE PRAKTIJK IN LEIDEN

  De praktijk van IQlean is gevestigd in Leiden en gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer of met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  Openbaar vervoer:
  Mocht u niet beschikken over een auto, dan is onze praktijk vanuit Leiderdorp gemakkelijk te bereiken met de volgende bussen; Bus 182, 38 en 11, Qliner 365 of Stadsbus 1.
  Tevens is onze praktijk, vanaf Centraal Station Leiden, lopend te bereiken.

  CONTACT OPNEMEN MET DE MONDHYGIENIST RIJNSBURG

  Neem vrijblijvend contact op met IQlean voor al uw vragen. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.

 • iqlean
  071 576 70 60
  Gerard Brandtstraat 29A
  2332 AK Leiden
  info@IQlean.nl
  www.IQlean.nl
  blokje-site

  IQLEAN ADVIES  Share This: