• Mondhygiënist Valkenburg

  Bent u op zoek naar een gespecialiseerde mondhygiënist in de omgeving Valkenburg? IQlean is dé specialist. Bij IQlean vindt u;

  • Specialisten met veel ervaring
  • Persoonlijke advies en zorg
  • Uitgebreide behandelingen
  • Vakbekwame mondhygiënisten

  Maak eenvoudig online een afspraak. Neem contact via het contactformulier.

  DE PRAKTIJK VAN IQLEAN

  Bij IQlean staat uw gebit centraal. De mondhygiënisten zijn allen vakbekwaam en delen gezamenlijk een passie, mondverzorging.
  Wij helpen u om van uw mondproblemen af te komen. Samen zorgen wij voor een mooi, schoon en gezond gebit. U krijgt persoonlijk advies en u leert om uw tanden en tandvlees te verzorgen en in optimale conditie te houden.

  GEEN ANGST BIJ IQLEAN

  Vindt u het moeilijk om naar de mondhygiënist te gaan? De mondhygiënisten van IQlean zijn zeer ervaren en helpen u om de stap, om een afspraak te maken, te verkleinen. Bij IQlean nemen wij de tijd voor u. Samen stellen wij een behandelplan op en stap voor stap helpen wij u met uw mondproblemen.

  BEREIKBAARHEID VANUIT VALKENBURG

  Onze praktijk is gevestigd in Leiden en eenvoudig te bereiken op diverse manieren. Komt u met de auto, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer zijn wij gemakkelijk te bereiken. Van Centraal Station Leiden kunt u ons lopend bereiken.

  CONTACT OPNEMEN MET MONDHYGIENIST VALKENBURG

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 • iqlean
  071 576 70 60
  Gerard Brandtstraat 29A
  2332 AK Leiden
  info@IQlean.nl
  www.IQlean.nl
  blokje-site

  IQLEAN ADVIES  Share This: