• Maakt u zich weleens zorgen om uw gebit? Ziet u er tegenop als u weer naar de tandarts moet? Goede mondgezondheid is voor iedereen belangrijk, maar voor velen ook een bron van stress. IQlean heeft zich als mondhygiënist gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van tand- en tandvleesproblemen.
  Wij helpen u als mondhygiënist moeiteloos op weg naar perfecte mondverzorging. Heeft u last van gevoelige tanden, bloedend tandvlees, slechte adem of andere mondproblemen, wij helpen u. Daarbij gaan wij altijd op een prettige en persoonlijke manier te werk.

  De IQlean mondhygiënist helpt u om uw gebit op ieder gebied mooi schoon en gezond te houden.

  VIND DE MONDHYGIENIST IN UW REGIO

  IQlean is dé mondhygiënist in de omgeving van Leiden. Lees hier alles over uw mondhygiënist;

  KIES MET VERSTAND VOOR EEN MOOIER EN GEZONDER GEBIT

  Wij hebben als mondhygiënist alle kennis in huis om u volledige controle te geven over uw eigen mondverzorging. U krijgt persoonlijk advies over uw gebit en leert precies wat u moet doen om uw tanden en tandvlees in optimale conditie te houden. Uw mondhygiënist gaat zorgvuldig om met uw klachten en vragen en geeft daarbij duidelijke uitleg en praktische tips.

  Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk rond op de website of neem op contact met ons op.

 • iqlean
  071 576 70 60
  Gerard Brandtstraat 29A
  2332 AK Leiden
  info@IQlean.nl
  www.IQlean.nl
  blokje-site

  IQLEAN ADVIES  Share This: