• Verkleurde Tanden

  Heeft u verkleurde tanden of kiezen? Een goede mondverzorging en een goede gezondheid is erg belangrijk. Roken, thee, koffie of rode wijn zijn vaak grote boosdoeners voor de kleur van tanden en kiezen. Ze veroorzaken aanslag op uw tanden, die zich afzet op de buitenzijde van uw tanden en kiezen.

  WAT IS DE OORZAAK VAN VERKLEURDE TANDEN?

  De kleur van uw tanden wordt, net zoals de kleur van uw haar en ogen, bepaald door uw DNA. Wanneer we ouder worden, verandert het tandbeen (het dentine) van kleur en worden tanden geler. Verkleurde tanden komen dus ook van binnen uit en kunt u met een whitening tandpasta niet verwijderen. Wel kunt u met een optimale mondverzorging verkleurde tanden beperken en enigszins voorkomen.

  IQLEAN TIPS

  1. Probeer koffie, thee en rode wijn te beperken en roken te laten.
  2. Poets 2 x per dag uw tanden met een elektrische tandenborstel.
  3. De elektrische tandenborstel is gemakkelijker en effectiever in het gebruik dan een gewone tandenborstel.
  4. Reinig minimaal 1 x per dag tussen uw tanden en kiezen met een tandenstoker of een ragertje. Hiermee kunt u goed tussen de tanden reinigen, waardoor er geen tandplak achterblijft op plaatsen waar de tandenborstel niet bij kan.
  5. Gebruik van een thuisbleekset kan de kleur van uw tanden opfrissen. Informeer voor meer informatie bij uw IQlean mondhygiënist, wij geven u graag een persoonlijk advies.

  IQLEAN VERHELPT EN VOORKOMT VERKLEURDE TANDEN

  Onze IQlean mondhygiënist zal eerst uw mondsituatie in kaart brengen om zo de oorzaak van verkleurde tanden te achterhalen. U krijgt hierna een persoonlijk advies om verkleurde tanden te beperken en te voorkomen. Hierna volgt een uitgebreide gebitsreinigiging waarbij tandsteen, tandplak en aanslag wordt verwijderd. Afsluitend worden uw tanden gepolijst en gaat u naar huis met een schoon en fris gebit.

 • iqlean
  071 576 70 60
  Gerard Brandtstraat 29A
  2332 AK Leiden
  info@IQlean.nl
  www.IQlean.nl
  blokje-site

  IQLEAN ADVIES  Share This:

  klantenervaringen