• De praktijk is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Per 1 november 2016 kunt u alleen nog maar tegen betaling parkeren. Van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 uur en 19.30 uur, betaalt u, de eerste 2 uur, 10 cent per uur. De betaalautomaat voor het parkeerterrein (Vossiusplein) tegenover de praktijk staat bij de ingang van het terrein dat grenst aan de Muiderkring (tegenover het flatgebouw).

  DE TREIN:

  Leiden CS ligt op 10 minuten lopen van IQlean. Wanneer u het station via de centrum-uitgang verlaat gaat u meteen rechts en loopt u langs het spoor tot het punt waar de openbare weg (niet de lijnbus-tunnel!) onder het spoor door gaat. U loopt hier onder het spoor door en gaat dan, de eerste mogelijkheid die er is, links onder de weg door, dit is een fietstunnel. U loopt met het fietspad mee en gaat na “het Motorhuis” de eerste straat rechts, dit is de Gerard Brandtstraat. Na ongeveer 100m ligt de praktijk op de hoek met de eerste straat links, nummer 29A.

  DE BUS:

  Bus 11 en 12 stoppen op de hoek van de straat en vertrekken vanaf Leiden CS.

  DE AUTO:

  De praktijk is het beste te bereiken vanaf de A44. Komend vanaf de A44 (uit de richting Amsterdam/Den Haag) neemt u de afslag Leiden. Onder aan de afslag gaat u richting Leiden centrum.
  Na het BP station aan uw rechter hand gaat u de eerste mogelijkheid rechts en daarna weer de eerste straat rechts, dit is de Gerard Brandtstraat. Na ongeveer 100m is er aan uw rechterhand een groot parkeerterrein, hier tegenover ligt IQlean.

 • iqlean
  071 576 70 60
  Gerard Brandtstraat 29A
  2332 AK Leiden
  info@IQlean.nl
  www.IQlean.nl
  blokje-site

  IQLEAN ADVIES  Share This: