Reviews

"Zeer goed geholpen"

Zeer goed geholpen. Ik ben een angst patiënt en daar houdt ze heel goed rekening mee door als ze merkte dat ik reaheerde. Ze kijkt en luistert dus heel goed. Na afloop wist ik dan ik nooot meer bang hoef te zijn in haar stoel. Daarnaast kon ze mijn vragen uitstekend beantwoorden en gaf ze goede tips. Fijne plek met lucht, wolken en bomen op een zonnige dag boven je hoofd op het plafond. En ze investeert in nieuwe, goede apparatuur. Erg blij met het resultaat!

12 september 2020 op Zorgkaart Nederland

"Prettig en professioneel"

Prettig en professioneel bedrijf. Veel aandacht, rust en ruimte voor de client. Voortvarende aanpak, goede uitleg zonder verwijt wanneer je je eens niet aan het advies gehouden hebt. De dame in kwestie begrijpt haar vak! Voor mij geen ander.

26 augustus 2020 op Zorgkaart Nederland

"Uitsluitend goede ervaringen"

Ik heb uitsluitend goede ervaringen met Iqlean. Dit betreft zowel het maken van afspraken, de verstrekte info en de feitelijke behandelingen. Zeer professioneel en vriendelijk.

1 mei 2020 Zorgkaart Nederland

"Ik maak graag een omweg."

Ik ben zeer tevreden over de zorgverlening . Het is niet bij mij in de buurt maar door de vriendelijkheid en deskundige zorg maak ik graag een omweg.

7 januari 2020 Zorgkaartnederland.nl

"Erg fijne en nette mondhygiëniste!"

Erg fijne en nette mondhygiëniste! Dit was mijn eerste keer bij iQlean en ik werd erg fijn geholpen. Clarine Schuurs had mij behandeld en heeft alles goed uitgelegd wat ze ging doen tijdens de behandeling. Mocht zelf ook tussendoor meekijken met een handspiegel die ik kreeg. Behandeling vond ik niet echt pijn doen, dat was erg fijn aangezien ik mezelf erger had voorgesteld, een meevaller dus! ;-) Gebit voelt weer schoon aan en is top gereinigd, bedankt iQlean!

Jasmijn Heemskerk

"Prettige omgeving"

Prettige omgeving en zeker na de verbouwing...sandra is kundig en weet precies wat mijn probleemzone is.

20 maart 2019 op Zorgkaartnederland.nl

""

Oktober 2019

Marcha Pelmelay

"Wordt er altijd goed geholpen"

Wordt er altijd goed geholpen

Janny Ligtvoet

"Zo wordt mondverzorging leuk!"

Mooie nieuwe praktijk en aardige mondhygiëniste, zo wordt mondverzorging leuk!

Jaap van der Heijden

"Zeer goede aandacht voor de klant."

Zeer goede aandacht voor de klant, tijdens behandeling continue uitleg en actief om feedback gevraagd.

8 april 2019 op Zorgkaartnederland.nl

"Je wordt professioneel en goed geholpen."

Je wordt professioneel en goed geholpen in een prettig verzorgde praktijkruimte.

8 april 2019 op Zorgkaartnederland.nl

"Keurig nette praktijk"

Keurig nette praktijk. Ik word altijd zeer professioneel en vriendelijk behandeld.

9 april 2019 op Zorgkaartnederland.nl

"Deskundige zorg"

Deze mondhygieniste werkte eerst bij de kliniek voor parodontologie in den haag toen zij haar eigen praktijk begon in leiden was ik blij dat ik bij haar kon blijven door haar deskundige zorg zijn de parodontologische klachten tot staan gekomen.

15 maart 2019 op Zorgkaartnederland.nl

"Zeer tevreden."

Al bijna 10 jaar kom ik hier tweemaal per jaar en ik ben zeer tevreden. De behandeling is altijd snel en vakkundig en er wordt altijd goede uitleg gegeven.

19 maart 2019 op Zorgkaartnederland.nl

"Prima praktijk"

Prima praktijk

Coco Hoek

"Altijd prettig geholpen"

Altijd prettig geholpen

Ruth

"Professionele zorg"

Prima, goed gevoel en professionele zorg

W.Bres

"Prima behandeling"

Prima behandeling aardige dames

Eric Jansen

"Zeer goed resultaat!"

Professioneel en accuraat: zeer goed resultaat!

Ingmar Dobbelaar

"Is goed"

Is goed

M.khabazi

"Kom al bijna 10 jaar hier"

Kom al bijna 10 jaar hier. Mondhygiënisten gaan gemakkelijk en goed om met bijwerkingen gebit n.a.v. niertransplantatie. No nonsense praktijk waar kwaliteit voorop staat.

JP

"Kundig en ontspannen"

Ben altijd wel wat gespannen maar wordt door de mondhygieniste tot rust gebracht. Rust en schoon en een luisterend oor indien je daar behoefte aan heb.

L.f.m.van Hal v.d.Bos

"Prima gebitsverzorging"

Prima gebitsverzorging zonder poespas

Brigitte Teeuwisse

Share This: